Roca’dan Dar Banyo Alanları için hem Estetik hem İşlevsel Lavabo Tasarımları

Roca, sade ve zamansız tasarıma sahip yarım ayaklı ve tezgah üstü lavabo seçenekleriyle küçük ve dar banyoların estetikten ödün vermeden daha kullanışlı hale gelmesine katkı sağlıyor.

Küçük ve dar banyo alanlarının tasarımı için göz önünde bulundurulması gereken en önemli faktör alan tasarrufu olarak karşımıza çıkıyor. Banyolar için inovasyonu odağına alarak armatür, lavabo, klozet ve duş sistemleri gibi çözümler geliştiren Roca, zarif tasarımlara sahip lavaboları ile esnekliği ve şıklığı bir arada sunuyor. Özellikle tezgah üstü lavabo dolapları ile el yıkama alanıyla eşya saklama alanını aynı yerde tutarak yerden tasarruf edilmesine olanak tanıyan Roca, yarım ayaklı lavabolarının alt kısmındaki boşluğu sayesinde mekanın daha ferah bir görünüme sahip olmasını sağlıyor.

Kısıtlı alana sahip banyoları düzenlemek ve kullanışlı bir alan oluşturmak için küçük ve işlevsel  lavabolar seçmek gerekiyor. Bununla birlikte, düzenlenecek alan ne kadar küçük olursa olsun, kaliteli görünüm ve şık seçimler yapmak banyo tasarımında estetik bir görüntü elde etmek için büyük önem taşıyor.  Dar alanda maksimum ferahlık sağlamak için tasarlanan Roca Inspira serisi, 370 milimetre genişliği ve 5 milimetre kalınlığı ile dar banyo alanlarını daha verimli hale dönüştürüyor. Yuvarlak, oval ve kare model seçenekleriyle geleneksel lavabolara göre daha geniş bir alan oluşturan Inspira serisi, modern ve şık bir görünüm sunuyor.

Zarif ve işlevsel bir tasarımı ile küçük banyolar için mükemmel bir seçenek olarak öne çıkan The Gap koleksiyonu, 320 milimetrelik derinliğiyle, mekanın verimli kullanımını mümkün kılıyor. Tezgah üstü lavaboları ile banyo mobilyaları arasında mükemmel bir uyum sağlayan koleksiyon, şık bir görünüm oluşturuyor.