VitrA CementMix

VitrA’nın CementMix karo koleksiyonu, beton görünümüyle hem trendleri yakalıyor, hem de döşendiği mekanlara ilham veren sıcak bir minimalist etki katıyor.

VitrA’nın lansmanını dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de yaptığı CementMix koleksiyonu, modern mimarinin önde gelen trendlerinden beton görünümüne karolarla hayat veriyor. VitrA’nın diğer karo sistemleriyle uyumlu CementMix koleksiyonu, betonun geleneksel rengini, modern toprak tonlarıyla uyumlu sıcak bir doku paletinde yumuşatıyor. Terazzo trendini, geometrik desenler, doğal taş ve renkli mermer yongalarıyla yeniden yorumluyor.

Betonun farklı katmanlarını sıcak ve soğuk renk seçenekleriyle 6 tonda yorumlayan VitrA CementMix koleksiyonu; Fine, Micro ve Flake serileriyle zemin ve duvarlarda endüstriyel tasarıma yeni bir boyut getiriyor. Sıva ve duvar kağıdı dokusunu yansıtan CementMix Fine, betonu en minimal ve sade haliyle yorumlarken, CementMix Micro, çakıl taşı parçalarıyla sakin beton görüntüsünü hareketlendiriyor ve doğal bir etki yaratıyor. Geleneksel Terrazo desenlerini, modern endüstriyel tasarım öğeleriyle yeniden yorumlayan CementMix Flake ise modern geometrik desenler, doğal taş ve mermer parçalarıyla zenginleştirilmiş üç farklı yorum sunuyor.