Herman Miller Milano Sergisi’nde 450 Farklı Tasarım Bir Araya Geldi…

Her sene Milano Tasarım Haftası’nda yeni iş birlikleri ve yeni bir enstalasyon ile karşımıza çıkan Herman Miller, bu sene birlikte çözüm ortağı olarak çalıştığı Colebrook Bosson Sanders, Geiger, HAY, Maars Living Walls, Maharam, naughtone, Nemschoff gibi markalarla birlikte özel bir sergi organize etti.

“All Together Now” (Şimdi Hep Birlikte) temalı sergi 7- 15 Nisan tarihleri arasında Milano’da Herman Miller Showroom’unda gerçekleşti. Ziyaretçilerin hayal gücünü harekete geçirmek ve farklı ruh hallerini ortaya çıkarmak için tasarlanan “All Together Now” sergisinin küratörü beş renk ve beş tema ile mekânı kurguladı ve 450’den fazla klasik ve çağdaş Herman Miller ürünü ile temaları dekore etti.

“All Together Now” kurgusunda önem verilen, her yerin insan merkezli tasarımdan doğduğu inancı olmuş. Sergiyi ziyaret edenler, bir odadan diğerine geçerken bir keşif yolculuğuna davet edilerek alan içinde merak yaratılmış. Doğal çiçekler ile zenginleşen aydınlık ve neşeli bir “Pop-art” yatak odasından zengin ve etkileyici bir güzel yemek ortamına, ferah ve verimli ortak kullanımlı bir ofis planına kadar konuklar, Herman Miller tasarımlarını ne şekilde kullanmaları gerektiği üzerine yeniden düşünmeye teşvik edildi.