DYO’dan Mavi&Turkuaz Renk Damlası

DYO’nun Renk Yağmuru Kartelası’nda yer alan Mavi&Turkuaz Renk Damlası, berrak gökyüzü ve dingin denizlerin huzurunu mekânlara taşıyor. Ruhun şifa kaynağı mavi renk insana evrenin bir parçası olduğunu hissettiriyor.  

DYO’nun doğadan ilham alarak hazırladığı Renk Yağmuru Kartelası’nda yer alan Mavi&Turkuaz Renk Damlası, mekânlara huzur veriyor. Bu yaz Mavi&Turkuaz Renk Damlası ile berrak gökyüzü ve dingin denizlerin yaydığı sakin, dinlendirici etkiyi yaşam alanlarına taşımak mümkün.

Renk seçimi konusunda tüketiciye kolaylık sağlayan ve Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan DYO’nun Renk Yağmuru Kartelası’nda yer alan Mavi&Turkuaz Renk Damlası, mavinin 24 değişik tonunu sunuyor. Sakinleştirici bir etkiye sahip olan, kullanıldığı mekânlara sükûnet yayan, duygusal rahatlama sağlayan mavi; huzur ve barışın rengi olarak ifade ediliyor. Stres atıcı özelliğe sahip mavi ve tonları, özgür iradeyi güçlendirirken gerçeklik, güzellik, derinlik, sabır duygularını da artırıyor.

Ruhun Şifa Kaynağını Yaşam Alanlarınıza Taşıyın

Her dönem trend renkler arasında yer alan Mavi&Turkuaz tonları beden üzerinde rahatlatıcı etkisinden dolayı yüksek tansiyonu düşürme gibi bir özelliğe de sahip. Ruhun şifa kaynağı olan mavi renk, psikolojik olarak sakinlik ve huzur verirken fizyolojik olarak da kan basıncını düşürüyor. Özgürlüğün rengi olarak tanınan Mavi&Turkuaz, insana evrenin bir parçası olduğunu en çok hissettiren renk olarak biliniyor.

Mavi-Turkuaz Renk Damlası, tercih edildiği mekâna sağlık ve temizlik hissini de getiriyor. İnsanın yaratıcılık duygularını açığa çıkartırken yeteneklerin gelişmesine olumlu katkı sağlıyor. DYO’nun Renk Yağmuru Kartelası’nda 8 farklı renk grubu arasında yer alan, “Mavi&Turkuaz Renk Damlası” ile mavinin 24 değişik tonunu yaşam alanlarına taşıyarak huzurun ve barışın güçlü etkisi yakalanabilir.

DYO’nun Renk Kartelası 

DYO’nun ‘Renk Yağmuru’ adlı kartelası 192 renkten oluşuyor. Kartela 8 farklı renk grubunu içeriyor. ‘Renk Damlası’ adını alan renk grupları; ‘Kırmızı&Magenta’, ‘Mor&Lila’, ‘Mavi&Turkuaz’, ‘Gri&Beyaz’, ‘Bej&Kahve’, ‘Yeşil&Haki’, ‘Sarı&Hardal’, ‘Turuncu&Bakır’dan oluşuyor. Tüketiciye zengin renk seçimi sunarak, hayallerinin gerçekleşmesini sağlayan DYO’nun her bir renk damlasında da 24 farklı renk tonu bulunuyor.