Bien Banyo’dan, Yaşam Biçiminize Uygun Özel Çözümler

Ercan Şirketler Topluluğu’na bağlı Bien markasının ‘’her kategoriye ayrı odaklanma stratejisiyle oluşturduğu’’  Bien Banyo,  inovatif  ürün seçenekleriyle banyolarınızı evin ‘’merkezi’’ haline getiriyor.  

Islak alanlara yönelik ürünler tasarlayan Bien Banyo’nun 2018 yılında üretimine başladığı ‘’Ion Asma Klozet’’ ve ‘’Motto Oblong Lavabo’’ koleksiyonları birlikte kullanıldığında banyolardaki etkiyi en üst seviyeye çıkarıyor.

Ege Denizi’nin ılık meltemlerinden ilham alınarak beyaz renkte tasarlanan Ion Asma Klozet ve çakıl taşı formundaki Motto Oblong Lavabo banyolarınıza ferah bir duygu veriyor.

Bien Banyo’nun bu özel vitrifiye koleksiyonları, Bien Casso Yüksek Tip Lavabo bataryası ile kombine edildiğinde banyolarınıza şık ve modern görünüm hakim oluyor.

Bien Motto Lavabo Serisi’nde, Oblong Lavabo dışında kare formunda yumuşak çizgilere sahip köşeli bir lavabo tasarımı da mevcut. Farklı çözüm önerileriyle sektöre yeni yaklaşımlar kazandıran Bien Banyo’nun 20 asma klozet seçeneğinden biri olan Ion Asma Klozet banyolarda inovatif çözümlere alternatif oluşturuyor.