Schneider Electric, Geleceğin Endüstrisini İnşa Etmek Üzere Çalışmalarına Hız Verdi
Schneider Electric, 180 yılı aşkın deneyimiyle yeni nesil endüstrinin yaratılması için inovasyon ve Endüstri 4.0 çalışmalarına ağırlık veriyor. Şirket, önümüzdeki dönemde inovasyona yaptığı yatırımı artıracak ve bu kapsamda 2018 için hedefi, 60’tan fazla fabrikada EcoStruxure Endüstri çözümlerini kullanmak.2020 yılı sonunda ise bu sayıyı 100’ün üzerine çıkarmak hedefleniyor.
Enerji yönetimi ve otomasyonda dünya çapında uzman olan Schneider Electric, kentleşme, sanayileşme ve iklim değişikliğinin ortaya çıkardığı zorlukların inovasyon yoluyla aşılabileceğini savunuyor. Şirkete göre enerji yönetimi ve otomasyon söz konusu olduğunda inovasyon, daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmenin anahtarı.
Yaşanan süreci, karbondan arınmada, enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik sağlamada büyük bir fırsat olarak gören şirket gelecek planlarını da bu doğrultuda yapıyor. Schneider Electric, EcoStruxure çözümlerini ve hizmetlerini, sürdürülebilir bir geleceğe geçişi hızlandırmak için sürekli yenileniyor, değiştiriyor. Şirket hem kendi hem de ortak ve müşterilerinin tesislerini güçlendirmeye odaklanıyor.
Hedef Dijital Ekonomiyi Güçlendirmek
Dijital dönüşüm yaşam ve çalışma yöntemlerini yeniden şekillendirmeye zorluyor. Bu dönüşümü en iyi değerlendiren şirketlerden biri de Schneider Electric. Şirket, daha verimli, bağlantılı ve sürdürülebilir üretim konusundaki kararlılığını yeni hedeflerle pekiştiriyor. 2017-2018 Schneider Electric Sürdürülebilirlik Raporu’ndan hareketle belirlenen hedefler şu şekilde;
- 2018’de 60’tan fazla fabrikada EcoStruxure Endüstri çözümlerini kullanmak.
- 2020’nin sonunda bu fabrika sayısını 100’ün üzerine çıkarmak.
- Hızlı Yönetim: Denetimi kurumsal düzeye getirerek üretim bölümünde daha hızlı olmak
- Yetkili Operatörler: Gerçek zamanlı bilgi sağlayan bağlantılı ürünler ile operatörlerin fabrika üretim seviyesinde daha iyi kararlar vermelerini sağlamak.
- Varlık Performans Yönetimi: Gerçek zamanlı varlık ve süreç bilgileri sayesinde performansı optimize etmek ve karlılığı artırmak.
- Enerji Verimliliği: Gerçek zamanlı güç izleme yoluyla güç tüketimi ve maliyetler üzerinde daha fazla görünürlük, kontrol ve optimizasyon sağlamak.
- Proses Verimliliği: Daha yüksek verim ve daha hızlı işlemler için kapalı döngü ölçüm ve kontrolü geliştirmek.
- Güvenilirlik: IoT destekli öngörücü analizler aracılığıyla tesis, süreç ve varlıklar için çalışma süresi sağlamak.