Depreme Dayanıklı Bina Tasarım Yaklaşımlarında Gelişmiş Teknolojiler

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Yapı Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 21-26 Ekim tarihleri arasında İstanbul, Tekirdağ, İzmir ve Ankara’da Depreme Dayanıklı Bina Tasarım Yaklaşımlarında Gelişmiş Teknolojiler başlıklı konferanslar duzenlenecek.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Yapı Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, 21-26 Ekim 2024 tarihleri arasında İstanbul’da başlayacak ve ardından Tekirdağ, İzmir, Ankara’da devam edecek olan “Depreme Dayanıklı Bina Tasarım Yaklaşımlarında Gelişmiş Teknolojiler” başlıklı konferans duzenlenecek.

Konferansın davetli konuşmacıları, Prof. Dr. Keh-Chyuan Tsai (National Taiwan University), Dr. An-Chien Wu (National Center for Research on Earthquake Engineering) ve Dr. Pao-Chun Lin (National Cheng Kung University),  Mimar Ömer Selçuk Baz (Yalın Mimarlık), Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik (İstanbul Teknik Üniversitesi) olacak.

İstanbul’da gerçekleşecek olan konferans,  21 Ekim 2024 tarihinde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sedat Hakkı Eldem Oditoryumu’nda saat 9.30’da başlayacak.