Siemens Healthineers Türkiye Ödüllü Pin Tasarım Yarışması

Siemens Healthineers Türkiye Ödüllü Pin Tasarım Yarışması başlıklı öğrenci yarışması için son başvuru tarihi 14 Ekim 2024 olarak belirlendi.

Sağlık sektöründeki yeniliklere öncülük eden Siemens Healthineers’ın ülkemizdeki temsilcisi Siemens Healthineers Türkiye, kültürlerini en yalın ve en etkileyici şekilde anlatabilecek “yaka pini” tasarımını bulabilmek için öğrencilerin katılımına açık olarak düzenlenen Siemens Healthineers Türkiye Ödüllü Pin Tasarım Yarışması’nı duyurdu.

Sanat, tasarım ve mimarlık fakültelerinde, doktora, yüksek lisans ve en az 3. sınıfı bitirmiş lisans öğrencileri ile yeni mezun öğrencilerin katılımına açık olarak düzenlenen ödüllü yarışma, Türkiye’de 136 yıldır teknoloji, bilim ve sanatı bir araya getiren şirketin hayata geçirdiği çalışmaların bir devamı niteliğinde. Yarışma sonunda jürinin seçeceği yaka pini tasarımının üst düzey yöneticiler dahil; tüm çalışma ekibi tarafından sevilerek kullanılması hedefleniyor.

Jüride, Sanatçı Seçkin Pirim, Sanat Tarihçi Seda Yörüker, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Akademisyen Prof. Lebriz Rona ve Siemens Healthineers Türkiye Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sonemel’in yer aldığı yarışma için son başvuru tarihi 14 Ekim 2024 olarak belirlendi.

5 Kasım 2024 tarihinde, jüri tarafından seçilen birinci projenin sahibi açıklanacak ve kazanan 50.000 TL’lik ödülün sahibi olacak.

Yarışma ile ilgili diğer tüm detaylara ve başvuru formuna buradan erişilebilir.