Horizon Lavabo Koleksiyonu | Roca Türkiye

Estetik görünümü ve fonksiyonel kullanımı ile ön plana çıkan Red Dot ve iF Tasarım Ödüllerine sahip Horizon Koleksiyonu, modern tasarımı ve kullanıcı dostu özellikleriyle konforlu bir deneyim sunuyor; banyolara sofistike bir dokunuş katıyor.

Köklü geçmişini, yenilikçi yaklaşımlara entegre eden Roca, Brezilyalı ünlü mimar João Armentano’nun yaratıcı imzası ile tasarlanan Horizon Koleksiyonu ile banyoları sofistike ve benzersiz çözümlerle buluşturuyor. Kesişen sokaklardan, ufuk çizgisinden, binaların ışık ve gölge oyunlarından ilhamla hayata geçirilen koleksiyonda; üç farklı model bulunuyor. Roca’nın özel Fineceramic® teknolojisi sayesinde yalnızca 5 mm kalınlığında ultra ince kenarlara sahip lavabolar, küçük ve dar banyolardan geniş banyolara kadar tüm banyolara mükemmel bir uyum sağlıyor.

Mimari saflığı ifade eden koleksiyon, hem estetik hem de işlevsel bir kullanım sunuyor Horizon koleksiyonu, tezgâh üstü tasarımlar için ideal kullanım sunuyor. Roca’nın, lavaboların yüzde 40’a kadar daha hafif ve yüzde 30 daha güçlü olmasını sağlayan Fineceramic® teknolojisi ile tasarlanan koleksiyon, 5mm kalınlığında ince kenarları sayesinde zarif bir görünüm oluşturuyor. Eğimli yüzeyi ve suyun kolayca akmasını sağlayan gizli su gideri sayesinde hem estetik hem de işlevsel bir kullanım sunan koleksiyon, geniş ve pürüzsüz yüzeyleri ile kişisel eşyalar için ayrıca bir depolama alanı oluşturuyor. Mimari saflığı ifade eden koleksiyonda, parlak beyaz, mat beyaz ve mat siyah renk seçenekleri bulunuyor.

Geometrik şekillerin malzeme teknolojisi ile mükemmel uyumunu yansıtan Horizon Lavabo Koleksiyonu, Horizon Skyline modeli, Red Dot Tasarım ve iF Tasarım ödüllerini kazanırken; Horizon Geometric modeli, Red Dot Tasarım ödülüne layık görüldü.