Yaşam Alanlarına Değer Katan Häfele Tasarımları

Bir asırdır sofistike evlerin vazgeçilmezi olan Häfele, ürünleri arasına beyaz eşya, ankastre ve vitrifiye grubunu dahil etti. Yıl sonuna kadar açılacak 120 yeni mağazası ile daha çok insana ulaşmaya hazırlanan şirket, akıllı ve şık tasarımlarıyla da yaşam alanlarına değer katacak.

Stil ve işlevselliğin mükemmel karışımı, Häfele’nin ürün yelpazesine eklediği yeni ürünlerle vücut buluyor. Mobilya ve mimari donanımlar alanında 100 yıldır sofistike evlerin vazgeçilmesi olan Häfele, son teknoloji çözümleriyle yaşam alanlarını dönüştürmeye devam ediyor. En son girişimleri olan “Häfele Concept 2.0” ile Türkiye’ye ilk kez getirdiği ankastre ürün grupları, banyo ve vitrifiye çözümleri, aydınlatma sistemleri ve tüm akıllı mobilya donanımları ile çağdaş evlerin konforunu ve estetiğini artırıyor. Yıl sonuna kadar Türkiye’de evinde konfor arayanlara 120 yeni mağaza ile hizmet vermeye hazırlanan Häfele, beyaz eşya, ankastre ve vitrifiyeden oluşan geniş ürün yelpazesini daha fazla müşterisinin deneyimlemesini mümkün kılacak. Bu büyüme ile Häfele, gelişmiş ev çözümlerini tüketiciler için daha erişilebilir hale getirecek. Böylece Häfele’nin akıllı çözümler ve şık tasarımlarla dolu ürünleri evleri dönüştürmeye ve yaşam alanlarına değer katmaya devam edecek.

Häfele, şirketin Türkiye ve Bölge Ülkeleri İcra Kurulu Üyesi ve Pazarlama Direktörü Eda Başar Uytun’un dinamik liderliğinde, büyümesini sürdürüyor.Eda Başar Uytun, Häfele Concept 2.0’ın konut sektöründe devrim yaratmaya hazırlandığını; müteahhitler, mimarlar, iç mimarlar ve tasarımcılar tarafından çok değer verilen yenilikçi çözümler sunduğunu vurguluyor. Bu yeni aşama, Häfele’nin modern ev tasarımında ön planda kalmasını sağlayan ankastre ürün grupları ve vitrifiye çözümlerinin tanıtımını da içeriyor.

Hafele’nin yeni ürün gamında ankastre, ocak, fırın, mikrodalga, davlumbaz, bulaşık makinası, buzdolabı ve bununla birlikte solo ürünlerden yine buzdolabı, bulaşık makinası, çamaşır makinası, kurutma makinası gibi çözümler yer alıyor.

Benzersiz Bi’ Yenilik hareketi kapsamında Şef ve Sağlık Koçu İdil Yazar x Hafele iş birliğini hayata geçirdiklerini söyleyen Eda Başar Uytun, “Bu heyecanlı yolculuğumuzda İdil Yazar bize eşlik etti. Şubat’ta başlattığımız bu iş birliği, İdil ile Tat Bi’ Yenilik mottosuyla ilerlemeye devam ediyor. İdil, çok sevilen sayısız ve lezzetli tariflerini artık Hafele’nin beyaz eşya ve ankastre ürünlerinin desteğiyle izleyicileriyle buluşturacak” dedi.

Häfele’nin 150 binden fazla ürünü kapsayan geniş ürün yelpazesinin, farklı ihtiyaç ve tercihleri karşılamak üzere tasarlandığını belirten Uytun söyle devam etti: “Häfele Concept, bunca ürün çeşidinin gücüyle yepyeni bir iş modeli yarattı. 5 ana odağı olan bu sistem, konfor, estetik, benzersizlik, bütçe uyumluluğu ve sürdürülebilirliği içeriyor. Bu sistemde önceliğimiz, evdeki tüm yaşam alanlarının konforlu ve işlevsel olmasının evrensel tanımlarını yapmak oldu. Ardından evleri özel dokunuşlarla, akıllı, kullanışlı, şık ve her köşesi hayata hizmet eden yaşam alanlarına dönüştürmenin çözümlerini geliştirdik.
Bununla birlikte “Estetik” vurgumuzla vitrifiye, beyaz eşya ve ankastre dahil tüm ürünlerimizi renk ve stil bütünlüğü içinde verebiliyoruz. Kapı kolundan kiler sistemine tüm donanımların aynı renkte olmasının getirdiği uyum da kullanıcının tercihlerinde önemli rol oynuyor. Tüm donanımlarla birlikte kullanıcıya ürün değil aslında bambaşka bir yaşam deneyimi vadediyoruz. Öte yandan Häfele Concept 2.0 ile artık tüm ihtiyaçları tek elden sunabiliyoruz. Yılsonuna kadar son kullanıcıyı 120 mağazada yeni mağaza ile buluşturacağız. Böylece satın almadan önce tüm bu konforu deneyimleyebilecekler. Rekorlarla dolu bir yıl bekliyoruz.”

Ailelerin bir araya geldiği ve anılarını yarattığı mutfaklar Häfele ile yeni hikayeler yazıyor. Häfele’nin ankastre cihazları ve beyaz eşyaları, üstün teknolojiyi şık tasarımlarla birleştiriyor ve mutfakları evin kalbi haline getiriyor. Gelişmiş ısıtma özelliklerine sahip gazlı ocaklardan, çoklu pişirme fonksiyonlarına sahip elektrikli fırınlara kadar Häfele’nin ürünleri yemek pişirmeyi bir şölene dönüştürüyor.

Elektrikli ocak grubunda bulunan mühendislik harikası OPUS PLUS Entegre Davlumbazlı İndüksiyonlu Ocak, yerden tasarruf etmesi ve mutfakta daha sade bir görüntü oluşturmasıyla da en çok tercih edilen ürünlerden biri olma özelliği taşıyor. Teknolojik ve modern bir tasarım anlayışıyla tasarlanan MAXIMA Ankastre Fırın, kalabalık sofraların vazgeçilmezi olmaya aday. Dışta kusursuz bir siyahla karakterize olan bu fırının 13 pişirme fonksiyonu bulunuyor. İç tarafta 80 litre olan fırın hacmini iki tepsi ve bir ızgaraya ek olarak bir de airfryer tepsisi ile kullanmak mümkün. Häfele’nin yeni ürünleri yemek sonrası temizlikte kolay çözümler sunarken, davlumbazlar da hem tasarımları ile göz dolduruyor hem de tek tuşla istenmeyen kokulara son veriyor. Häfele, mutfağın her köşesi için akıllı ve şık çözümler sunuyor.