IMCD Türkiye Addo Furniture ile Tasarımın Gücünü Seçti…

Türkiye’nin önde gelen özel kimyasallar ve gıda katkı maddeleri distribütörlerinden biri olan IMCD Türkiye, Sistema Mimarlık tarafından tamamlanan yeni ofis projesinde Addo Furniture ile tasarımın gücünü ofis dekorasyonuna yansıtıyor. İnovatif bakış açısıyla ofis dekorasyonunu farklılık ve fonksiyonellik çatısı altında birleştiren Addo Furniture, tasarımcı Sezgin Aksu imzası taşıyan Bridge serisinden Cube, Fly, East, Wing, O-Live ve Affari koltuklara kadar birçok ürünü ile projeye artı değer kazandırıyor.

Estetik ve işlevselliği birleştiren tasarımlarıyla ofis yaşamına yeni bir soluk getiren Addo Furniture, özel kimyasallar ve gıda katkı maddeleri alanında sektörün en büyük firmalarından biri olan IMCD’nin Türkiye ofisinde tasarımın gücünü yansıtıyor. Ataşehir And Plaza’da 1080 m2 çalışma alanına konumlanan IMCD Türkiye’nin Sistema Mimarlık tarafından gerçekleştirilen ofis projesinde, yönetici masalarında ve ortak çalışma alanlarında Addo Furniture konsept danışmanı Sezgin Aksu tasarımı Bridge serisi masalar ile, Cube, Fly, East, Wing, O-Live, Affari koltuklar kullanılıyor. Bridge serisinin iletişime açık ve üretkenliği destekleyen yapısından yola çıkarak ofiste sosyal alanlar renkli ve dinamik Addo tasarımlarıyla tamamlanıyor.

Özgün, modern ve şık tasarım çizgisi

Uluslararası tasarım anlayışı ile özgün ve modern tasarımlara imza atan Addo Furniture, yeni nesil ofis yaşamına uygun alanlar oluşturarak estetik ve fonksiyonelliği birleştiriyor. Sezgin Aksu & Silvia Suardi ve Erhan Bektaş gibi başarılı tasarımcılar ile birlikte çalışan Addo Furniture, ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile kendi kimliği olan ofisler tasarlama ve uygulama alanında sektörde güçlü bir yer edinerek her gün büyüyor. İstanbul Merkez Ofis’in yanı sıra, Bakü’deki showroomunda hizmet veren Addo Furniture, Almanya, İrlanda, Rusya, İsviçre, Avusturya, Dubai, Libya, Azerbaycan, Türkmenistan gibi ülkelere ihracat gerçekleştiriyor.